درتاسیسات و زیر بنای هر ساختمانی برای شریان سازی نیاز به انواع و اقسام لوله در اندازه و جنس گوناگون دارد که فرد متخصص با علم به نوع نیازی که درتاسیسات آنجا دارد از آنها بهره می برد.

بهطور معمول اگر سر و کار شما با ساختمان سازی و فروش تاسیسات و مصالح ساختمانی نیست هیچ زمانی با انواع لوله ها و در نتیجه اطلاع از قیمت های آنها نیازی نخواهید داشت. مگر در زمان لوله بازکنی که ممکن است به آنها نیاز پیدا کنید. اولین راه پیدا کردن لوله بازکنی در کرجیک سرچ ساده در گوگل است و با پیدا کردن فرد مطمن و انجام کار شما دیگر سروکاری با لوله های ساختمانتان نخواهید داشت. اما اگر شما به عنوان یک سرمایه دار و فعال در زمینه ی بورس هستید بهتر است در شاخه ی لوله ها هم وارد بشوید و اطلاعات خود را در این باره تکمیل کنید.

 برای آشنایی با انواع لوله در ادامه مقاله همراه باشید.

 

لوله های تاسیساتی انواع مختلفی دارند:

  1. پوش فیت
  2. پلیکا
  3. پلی اتیلن
  4. آهنی سفید و سیاه
  5. گالوانیزه
  6. نیوپایپ

 

پوش فیت:

لولههای پوش فیت نسل جدیدی از لوله های فاضلابی هستند که محدودیت و مشکلات مدلهای پیش از این را ندارند. از ویژگی های مثبت این لوله می توان به عمر طولانی به دلیل مقاومت بالای این لوله، سهولت و سرعت در نصب آن اشاره نمود.

 

پلیکا:

شایدبیشترین نامی که از لوله ها شنیده باشید لوله پلیکا باشد. و تنها اطلاعات شما از لوله در نام پلیکا و رنگ طوسی آن خلاصه شده باشد. این لوله از ابتدایی ترین لوله های تاسیساتی هستند که بیشترین کاربرد را به دلیل قابلیتانعطاف بالا و ارزان بودن دارند و انتخاب اول در تاسیسات ساختمان ها می باشد.

 

پلی اتیلن:

بیشترینزمینه ی کاربردی آنها در سیستم های گرمایشی هیدورنیک می باشد و علاوه بر آن نیز در سیستم های گرمایشی تشعشعی بسیار رایج اند. دلیل این میزان از استفاده نیز توان بالای این لوله در برابر حرارت و گرما است. اما در انتخابآنها نیز می بایست دقت لازم را مبذول داشت.

 

آهنی سیاه و آهنی سفید:

درلوله های سفید از آهن سفید نورد شده به کار رفته است. به این لوله ها لولههای با درز نیز می گویند زیرا درز آنها توسط دستگاه ها به هم جوش داده می شوند و سپس درون روی مذاب قرار می دهد. این لوله ها عمدتا از رنگ خاکستریشان قابل شناسایی هستند و ابعاد آنها دارای نمره بندی هایی است که قیمت آنها متناسب با ابعاد آن متغیر است.

لولههای سیاه خود به دو دسته درز دار و بدون درز تقسیم می شوند. کاربرد این دونوع کاملا متفاوت اند و در نوع درزدار در انتقال مایعات و نوع بدون درز برای انتقالات گاز، مخازن تحت فشار و . کاربرد خواهند داشت.

 

گالوانیزه فولادی و آهنی:

  1. فولادی:عمده استفاده این لوله برای تهویه و تخلیه چاه می باشد. جنس این لوله ها از فولاد نرم است و در بستر داخلی این لوله از ف روی به کار رفته تا از زنگ زدگی و اکسید شدن جلوگیری کند و مقاومت در برابر آسیب پذیری را بالا ترببرد. گر چه با تمام این اعمال در مقایسه با جنس آهنی این لوله مقاومت کمتری در برابر اسید ها دارد.

 

 

منبع: وب سایت لوله بازکنی در کرج

چند مقاله مفید برای خانم های خوش سلیقه

نظافت منزل را از کجا شروع کنیم؟

انواع لوله های تاسیساتی

لوله ,های ,ها ,  ,درز ,آهنی ,این لوله ,لوله ها ,لوله های ,لوله در ,انواع لوله

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عایق پلاستیکی پنجره آسان مش صفحه مهندس الیاس عرب محقّی مینی مینی فن فیکشن تهجین مرکز الکترونیک همتا ساعد آریا سرویس مرکز خدمات چاپ تراکت و کارت ویزیت باشگاه کوهنوردی کاراکال پرسش مهر 1399 گروه ترجمه و ویرایش سیناپس Hhttt